"Accountants kosten veel tijd en geld en zijn een noodzakelijk kwaad" en "Ze zijn slecht voor mijn creativiteit"Cattenhagestraat 13a. 1411 CR Naarden - Vesting
Foto: Hans Samsom
Veel gehoorde uitspraken van mensen die een scheppend beroep hebben. Meestal hebben zij gelijk. De accountant moet er voor de klant zijn en niet andersom. Hij of zij moet toevoegen, werk uit handen nemen en problemen vooraf signaleren en indien nodig oplossen.
Bovendien moet de accountant begrijpen waar zijn klant zich mee bezig houdt, zodat hij zich kan inleven en op hetzelfde niveau kan meepraten en denken.

Daarom kan een kennismakingsgesprek met Allard Wildenberg voor u aangenaam verhelderend werken. Allard is niet alleen een vakkundig accountant maar ook een kunstliefhebber. Dit heeft onder andere geresulteerd in een kantoor in Naarden Vesting dat door vele passanten wordt verward met een galerie.

Gezien de persoonlijke interesses en achtergrond van Allard Wildenberg werkt hij veelal voor klanten met een creatief beroep zoals beeldend kunstenaars, grafisch ontwerpers, fotografen, galeriehouders en architectenbureaus.

Dat Allard Wildenberg zich omringd heeft met diverse disciplines te weten fiscalisten, notarissen en andere financiële deskundigen die dezelfde werkwijze na streven spreekt voor zich. Op deze manier kan - indien nodig - ad hoc het beste team worden samengesteld. Precies toegesneden op de specifieke behoefte van de klant.
Dit werkt niet alleen efficiënt, maar geeft ook de beste resultaten en houdt de kosten laag.

Een vrijblijvende kennismaking met Allard Wildenberg op zijn “werkplaats” kan inspirerend zijn.

Allard Wildenberg: De accountant die creatief met u meedenkt !